Vandaag besteld, binnen drie werkdagen dagen verzekerd verzonden!

Smart in Art is een jong dynamisch bedrijf met twee doelstellingen:

 

Enerzijds richten we ons als online kunstgalerie tot de kunstliefhebber die droomt van een eigen uniek én betaalbaar kunstwerk in zijn woning. Een droom die echter vaak buiten handbereik lijkt te liggen. Kunst heeft immers de reputatie duur te zijn en enkel voor de rijke happy few te zijn weggelegd. Hoe komt u  immers aan zo'n eigen kunstwerk in uw bezit zonder stukken van mensen te betalen? 

De drempel om een kunstgalerie binnen te stappen is  vaak groot en online bij de eerste de beste website iets kopen lijkt ook niet bepaald een goed idee...

De mogelijkheden online zijn legio maar online échte kunst kopen doet u uiteraard enkel bij een betrouwbare partner en daar staat Smart in Art helemaal voor. Als kunstliefhebber kan u dus terecht bij de webshop van Smart in Art voor dat unieke én betaalbare kunstwerk dat voortaan uw woning zal opfleuren.

 

Anderzijds richt Smart in Art zich tot de kunstprofessional die rechtstreeks aan de kunstliefhebber zijn eigen unieke creaties wenst te verkopen. In dit digitale tijdperk gebeurt de verkoop van kunst ook steeds meer en meer online. Smart in Art speelt in op deze trend en zorgt dat de professionele kunstenaar een goed werkende webshop heeft zodat hij zich volledig kan concentreren op wat voor hem echt belangrijk is, nl. het creëren van kunst. Geen kopzorgen meer over een slecht werkende website. Smart in Art zorgt dat u als professioneel kunstenaar over een goed werkende webshop beschikt en geeft daarbij optioneel juridisch eerstelijnsadvies aan kunstenaars. Deze formule webshop met advies is uniek in België.

Voor de professionele kunstenaars die hun webshop laten bouwen via Smart in Art voert Smart in Art ook promotie via sociale media om de verkoop in de kunstenaarswebshop een boost te geven. 

 

Leading lady achter Smart in Art is  Heidi Vanhorebeek.

Heidi is gehuwd, moeder van 2 en studeerde in 2005 af als master in de Rechten aan de KUL. Ze was jarenlang beroepshalve actief in de juridische wereld maar verloor gaandeweg ook haar hart aan kunst. Vanuit een persoonlijke passie ontstond de ambitie om kunst toegankelijker en betaalbaar te maken voor het grote publiek. Heidi is zelf een fervent online shopper en hecht dan ook veel belang aan betrouwbare en eerlijke webshops.  

In de kunstwereld bleek het aanbod webshops beperkt te zijn en ook rechtstreeks kunst kopen bij de kunstenaar in kwestie is voor de particuliere kunstliefhebber geen evidentie. Niet zelden ontbreekt het beide partijen immers aan middelen en kennis om met elkaar in contact te komen.

De idee  van een betrouwbare webshop in betaalbare kunst én eigen webshops ontwikkelen voor professionele kunstenaars werd geboren.

 

Online kunst (ver)kopen = Smart in Art.

 

Veel shopplezier !