Vandaag besteld, binnen drie werkdagen dagen verzekerd verzonden!

Our services

Wij bouwen en onderhouden uw webshop.

Voor een maandelijks bedrag zorgen wij ervoor dat u een functionerende webwinkel heeft zodat u uw kunstwerken direct kan verkopen aan uw klanten. 

Wij bieden een webshop aan waar u maximaal 10 werken per keer kan verkopen, of een webshop met aan onbeperkt aantal werken. Verkochte werken kunnen steeds vervangen worden door nieuwe.

U kan kiezen uit een maandelijks tarief, maandelijks opzegbaar, of een jaarlijks tarief, jaarlijks opzegbaar.

Indien u dit wenst begeleiden we u naar het verkrijgen van een online shop keurmerk.

Voor uw online winkel zorgen we dat alles conform is de wettelijke richtlijnen.

Voor de online verkopen vragen we een commissie van slechts 20% op de verkochte werken.

 

U kan bij ons terecht voor juridisch advies.

U kan er ook voor kiezen om ons juridisch eerstelijnsadvies te combineren met een pakket voor een webwinkel. In dit geval betaalt u een maandelijks bedrag voor de twee en kan u steeds voor juridisch eerstelijnsadvies terecht zonder enige meerprijs. 

In dit geval krijgt u ook toegang tot de members zone, waar de u antwoorden terug kan vinden voor de meest courante vragen ivm student kunstenaar, BTW, de verplichtingen van online verkopen, het volgrecht, etc.

 

Kortom, met ons als partner kan u zorgeloos creëren en uw werken direct online verkopen aan de prijs die u wenst. Wij zorgen voor de logistieke en wettelijke ondersteuning. Een uitstekende manier om snel, efficient en met een gerust hart de online wereld te verkennen!

Interesse?

Nog vragen?